Over ons

Over YourZite

YourZite is een nieuw product en gebouwd met de nieuwste techniek. Wij hebben het zo gebouwd dat het voor iedereen te gebruiken is. Op het gebied van ontwikkeling hebben wij al veel ervaring. Starteenwinkel.nl is het zusje van YourZite en hiermee hebben wij al veel mensen succesvol geholpen bij het opzetten van een webshop. .

Wil jij een website opzetten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? YourZite biedt een uitgebreid platform waar jij zelf jouw eigen website kunt beginnen. Het werkt eenvoudig en snel voor élke ondernemer en particulier, dus ook voor de iedereen zonder technische kennis. Doormiddel van het pakken en slepen van bouwblokken, vul je de website. Het platform is gebouwd rondom 3 basisprincipes:

1. Eenvoud: iedereen moet een website kunnen opzetten, ook zonder technische kennis.
2. Volledig: alle bouwblokken die je nodig hebt voor een succesvolle website moeten beschikbaar zijn zodat je zelf kan kiezen wat je wel en wat je niet wil gebruiken.
3. Zoekmachine vriendelijk: de website moet goed vindbaar zijn binnen de verschillende zoekmachines.

Wij zijn continu bezig om ons product te verbeteren zodat het beter aan jouw wensen voldoet. Heb je suggesties of vragen? Wij helpen je graag.

Ja, ik wil ook een professionele website maken

30-dagen gratis trial, geen betaalverplichting

banner-5.png