design op maat

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Dat geldt uiteraard ook voor jouw eigen website. Geef jouw website daarom een uitstraling die bij jou past!

Met YourZite kan je jouw website opzetten zónder technische kennis. Je kiest de bouwblokken die jou aanspreken en kunt deze vervolgens eenvoudig aanpassen. Zo kun je een website maken die voldoet aan jouw wensen.

Beschik je zelf helaas niet over de juiste design skills of geef je het werk liever uit handen? Geen probleem! Onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw ideale website. Het design maken wij altijd op basis van jouw wensen zodat deze volledig aansluit bij jouw eigen stijl. Een design op maat bieden wij aan vanaf €299. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s en jouw eisen. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het proces voor een design op maat is erg eenvoudig. Wij nemen contact met je op om jouw wensen door te nemen. Op basis hiervan kunnen wij de precieze prijs aan je doorgeven. Deze prijs is voor jouw volledige website, behalve het schrijven van teksten. Wij bieden deze optie zelf niet aan, maar kunnen je uiteraard wel in contact brengen met een goede tekstschrijver.

Ja, ik wil ook een professionele website maken

30-dagen gratis trial, geen betaalverplichting

banner-5.png