zoekmachine vriendelijke websites

Onze websites zien er niet alleen leuk uit, ze voldoen aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een website. Oftewel ze zijn ook heel zoekmachine vriendelijk. Wij doen er alles aan om de zoekmachine vriendelijkste website maker te zijn. Hieronder een overzicht van de belangrijkste punten, simpelweg omdat het te veel is om alles op te noemen wat we doen om de zoekmachine vriendelijkste website maker te zijn.

Snelheid

Ons hele systeem wordt gehost in de cloud. Daardoor kunnen wij er voor zorgen dat het weergeven van je website altijd snel gebeurd. Heb je veel bezoekers op je website? Geen probleem, wij schalen automatisch op met meer server capaciteit zodat je site altijd snel wordt weergegeven. 

CDN (content delivery network)

Alle afbeeldingen worden uitgelezen via een CDN. Het is redelijk technisch maar het komt er op neer dat de afbeeldingen altijd worden opgeslagen op meerdere servers ter wereld. Als een bezoeker je website bekijkt, dan wordt er eerst bekeken waar deze bezoeker zich bevindt. We zorgen er dan voor dat de dichtstbijzijnde server wordt gebruikt waardoor de site nog sneller is. Ook voor internationale bezoekers!

META data

Alle META data van je site kan je zelf beheren. Oftewel de pagina titel, META description en canonical tag. De pagina titel en META description zijn de teksten die de zoekmachines laten zien in de zoekresultaten. Deze kan je zelf instellen per pagina om nog beter vindbaar te zijn.

Veiligheid

Alle websites zijn alleen bereikbaar op https, oftewel beveiligd. Dit is niet alleen goed voor de veiligheid van je website, maar levert ook een betere vindbaarheid op binnen de verschillende zoekmachines.

Heb je meer vragen over hoe je je website zoekmachine vriendelijk kan maken of over welke zaken wij nog meer doen om je website zo zoekmachine vriendelijk als mogelijk te maken? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Ja, ik wil ook een professionele website maken

30-dagen gratis trial, geen betaalverplichting

banner-5.png